Podcast om bekkenbunnsskade

Podcast om bekkenbunnsskadeUnknown-1.png

Denne podcasten er virkelig verd å høre på, selv om den er på engelsk bør du ta deg tid til å lytte. For her er det masse interessante saker å få med seg.. Her får du gode forklaringer, kanskje noen aha-opplevelser og instruksjon til hvordan du kan faktisk kan gjøre en egenundersøkelse for å sjekke din Levator ani.

I Norge har vi en særlig praksis når det kommer til praksis rundt fødsel, barsel og fødselsskader. Den er ikke ulik det vi ser i de øvrige nordiske landene, selv om kvaliteten kan variere. Her nevnes også Kari Bø, professor i idrettmedisin. Hun har forsket på bekkenbunnsproblematikk og ansees som en autoritet på feltet. Peter Diets forklarer de forskjellige måtene å forstå muskelsamspillet i bekkenbunnen på og viser til at det finnes enkle måter som kan avdekke skade på Levator ani, en av de musklene som danner bekkenbunnen. Her er hans og Kari Bøs oppfatninger forskjellige. Interessant!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s