Hypopressiv workshop på Det hvite hus fredag 20. november.

Sliter du med smerter og nedpress etter fødsel?

Om det er ett eller 20 år siden, eller om du er 25 eller 75, utfordringene kan faktisk ligne hverandre. Sadie Lawler har funnet frem til en anerkjent treningsmetode, Hypopressiv trening, som er en revolusjonerende, utrolig effektiv og en enkel måte å trene opp og rehabilitere kjernen og bekkenbunnen etter fødsel og andre belastningsskader. I andre land sendes kvinner direkte til denne type trening/opptrening av buk og bekken etter svangerskap og fødsel. Her på berget er vi ikke vant til at helsevesenet bryr seg så mye om kvinnens kropp etter fødsel. Det dreier seg ofte bare om barnets ve og vel. Det er jo selvfølgelig også viktig, men det må ikke gå på bekostning av fødekvinnen.

Jeg siterer Sadies tekst:

«Sliter du med problemer etter fødsel? Inkontinens? Underlivsproplaps? Nedpress? Ubehag under samleie? Vondt i ryggen eller delte magemuskler?

Eller føler du at noe ikke er helt som det skal være? Får du beskjed om at det er normalt, og det går seg til, og at du må bare knipe mer? Du er ikke alene! Og det finnes effektiv, enkel og rask hjelp å få.

Det skal være enkelt for deg å bli bra igjen!»

Jeg er under sertifisering og har brukt metoden i lenge tid i mine Femilatestimer.

Påmelding her

Workshopen på Det hvite hus

Vil du få tilbake styrke i buk og bekken? Da er denne workshopen det du trenger. Hypopressiv trening er en metode som virker innefra og ut. Her du får et supert verktøy for rehabilitering etter svangerskap og fødsel. Øvelsene påvirker hele kroppen og har egne pusteøvelser som påvirker samspillet mellom bekkenbunnen og pustemuskulaturen. På workshopen lærer du et sett grunnleggende øvelser og får individuell veiledning.

 All instruksjon skjer på avstand ettersom vi fortsatt må ta hensyn til smittevernreglene.

Kristiansand: Det Hvite Hus i Markensgate

Tid: Fredag 20. november

Klokkeslett: 17.00 – 20.00

Kun 8 plasser

Pris 850,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s