All you need is . . . Pilates!

Finn frem matta og kom deg i treningstøyet, for her kan du få en god oppvarming. Start med denne. Kanskje det ikke skal mer til for å komme i gang. Kanskje får du lyst til å fortsette med øvelser du kjenner, ta deg en løpetur eller gjenta øvelsene du likte best, eller husker fra annen trening.

Om du ikke kjenner Pilates fra før, er dette kanskje starten på et varig forhold. Mange som begynner med Pilates merker at styrke i kjernemuskulaturen er nøkkelen til å lykkes med annen fysisk aktivitet. Du blir sterk, du får kontroll og stabilitet nok til å gjøre akkurat hva du vil. Pilates er suveren grunntrening for deg som liker å løpe, svømme, danse, klatre eller driver med lagidrett eller som bare rett og slett liker å holde deg i form. Du trenge bare ei matte, og litt tid. Egentlig trenger du bare Pilates ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s