Bare si ja!

Vil du lære Pilates Essentials?

images

Pilates Essentials er de grunnleggende posisjonene i Pilatesmetoden. Grunnen til at du må ha dem inn før du får melde deg på faste timer, er at de er selve fundamentet for metoden. Når du kan dem, har du et utgangspunkt for en smart og effektiv måte å ta vare på deg selv, til å styrke og vedlikeholde kroppen din. Det er en krevende treningsform, det handler like mye om å identifisere seg med treningen og verdsette idealene i treningformen, som det handler om å mestre øvelsene. Som Joseph Pilates sa det, Pilates gir deg «. . . en jevnt utviklet muskelbalanse og et harmonisk sinn som helt naturlig, lett og med stor tilfredshet er i stand til å gjennomføre de mange daglige utfordringer med spontan entusiasme og glede.»

Du har sikkert en favorittaktivitet du vender tilbake til:

«Jeg løper.»

«Jeg gjør Yoga.»

«Bare Cross Fit.»

Jeg er en av dem. Jeg trener Pilates. Det er mange grunner til at jeg begynte, og enda flere grunner til at jeg fortsetter med Pilates som min treningsform. Poenget er ikke å bli bedre i Pilates, men å bli bedre til å gjøre alt mulig annet. Pilates gir kroppen min mulighet til utfolde sitt maksimale fysiske potensial. Jeg kan gjøre det jeg vil! Å lære Pilates er første steg til en bedre hverdag der du kan øke styrke og evne til å mestre fysiske utfordringer i det daglige, samtidig som du forebygger skader og feilbelastning.

Pilates gir deg muligheten til å si ja til mer:

  • Ja, jeg kan løfte tungt uten å få trøbbel med ryggen.
  • Ja, jeg tar prøver meg gjerne på vannski.
  • Ja, jeg kan krype inn i lakenteltet med barna, og komme meg opp etterpå!
  • Ja takk, jeg blir med på joggeturen.

Å bevege seg gjennom hverdagen uten begrensninger og trøbbel, gir en ubeskrivelig følelse av frihet.

Heretter er det bare å si ja. Kom deg lengre og lengre ut av komfortsonen – fordi du kan. Fordi du kan Pilates.

Pilates Essentials nybegynnerkurs starter fredag 20. august kl 17-19 og lørdag 21. kl 12-14 på Klinikk Andøya. Pris kr 800,- pr deltaker.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s