Utdanning og sertifisering


 

Portrett JM

Jeg som driver FEMILATES er Judith Melbye. Jeg er selvstendig næringsdrivende og er selv instruktør og har klasser, privattimer og gir treningsveiledning. Jeg tok min Pilates Matte-sertifisering hos Rikke Schillinger ved Pilates Room i Oslo i 2008, ChiBall Remedial Pilates i Stocholm i 2015 og har gjennomført workshops i Pilates og Ashtanga yoga på The Room – Pilates Room og i Stavanger ved Pilates Bodywork + Matte og Reformerkurs med Magnus Ringberg på House of Movement i Stavanger. Neste kurs er Anatomy Trains i april.

Som et resultat av min interesse for Pilates og effekten på kvinnekroppen, på bekken og bekkenbunnens muskulatur, har jeg deltatt på flere symposier i regi av Bekkensenteret på A-hus og KIB i Tromsø. Det gjenspeiles i praksisen min. Innholdet i timene har særlig vekt på bekkenbunnen og derfor har jeg utviklet Femilates-programmet. Å trene disse musklene er like viktig som å trene og vedlikeholde muskulaturen i enhver annen del av kroppen. Jeg kan ikke understreke ofte nok hvor viktig det er å ha en sunn og sterk bekkenbunn.

Erfaringene jeg har fra de siste 10 årenes pilatesundervisning bekrefter for meg at ingen annen treningsform ivaretar kvinnekroppen så presist, så enkelt og så selvfølgelig som Pilatesmetoden. Grunnen er enkel: Man aktiverer alltid bekkenbunnen i forkant av timen og minner på i forkant av hver øvelse. For den som trener Pilates regelmessig, vil det å aktivere bekkenbunnsmuskulaturen skje som en ren refleks. Etterhvert vil det sitte som en autonom handling, det inngår som en del av bevegelsesmønsteret.

 

Parallelt er jeg konsulent innen markedsføring av lokalmat og småskala landbruksprodukter, siden min egentlige bakgrunn er dekoratør og markedskoordinator. Det er vel nok. Jo, det er det. Men jeg har også en mastergrad i Litteraturvitenskap, jeg er opptatt av det visuelle, av tegn, tekst og symboler, av semiotikk og underviser i norsk på Tangen videregående skole.

Jeg underviser i faste klasser og privattimer på klinikken og ute på bedriftstimene.

 

 

FEMILATES mobil 41 28 46 26

 

«Det er ikke så ofte man får anledning til å se seg selv utenifra. De gangene du får anledning skal du ta sjansen til å betrakte deg selv med interesse og nysgjerrighet, for du kan komme til å overraske deg selv. Positivt.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s