Femilates Kristiansand kommune

Kristiansand kommune

OPPSTART tirsdag 7. og torsdag 9. januar.

Pilates tirsdager 15 ukers kurs oppstart 7. januar 2020.

Pilates torsdager 15 ukers kurs oppstart 9. januar 2020.

Kursene går over 15 uker. Mer informasjon finnes på kommunens intranett.  Se kommunens intranett for fortløpende påmelding  Påmeldingen er bindende.

Meld deg på til 15 uker supereffektiv styrke og mobilitetstrening.  Pilates har fokus på kjernemuskulaturen og gir deg bedre holdning når du står, går og sitter. Gjennom FEMILATES-programmet som er skapt for kvinnekroppen og de utfordringene den har, blir du kjent med kroppen din på en ny måte.

Det er faste klasser på tirsdag og torsdag. Tirsdager starter klassen kl 16.15 og torsdager kl 16.00.

For deg som ønsker å trene to dager i uka: Meld deg opp til begge klassene og kom i ditt lives form. Når du trener to dager i uka vil du merke resultater som større utholdenhet, bedret styrke og lungekapasitet. Pilates gir deg ikke kondisjonstrening, men du får større lungekapasitet og maksimerer oxygenopptaket ditt.

«Etter 10 ganger merker du forskjell. Etter 20 ganger ser du forskjell. Etter 40 ganger har du fått en en ny kropp» sier det berømte sitater fra Joseph Pilates, grunnleggeren av metoden. Man må tenke på det siste som en metafor, men det er ikke mindre sant av den grunn. Det som er sannheten, er at du endrer kroppens muskelbalanse over tid. Når du har lært deg grunnprinsippene godt og du vet hvordan du kan bruke dem i det daglige, da bruker du kroppen på en annen måte. Du har sakte og sikkert bygd om muskelbalansen i kroppen din slik at den fungerer på en annen måte.

Lukke til og velkommen til klasse!

Klassene holdes i 3. etasje på Det hvite hus i Markensgate, hos Yoga i sentrum. Inngang fra Skippergata eller via Til Stede.

Her er et eksempel på pilates fra Moira Merrithew. Jeg underviser etter de samme prinsipper og følger STOTT-metoden, som er anerkjent verden over.

OPPSTART ØVETKLASSE torsdag 4. januar

 

Kontaktperson:  bjorg.j.tveiten@kristiansand.kommune.no

eller send meg en mail:

 

En kommentar om “Femilates Kristiansand kommune

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s