Femilates på Kilden

Kilden_logo_3_linjer_hori

Er du ansatt på Kilden og medlem av KILBIL?

Velkommen til Pilatesklasse på tirsdager kl 15.00.

OPPSTART  I SEPTEMBER

 

Femilates har hatt klasser på Kilden siden 2008. Nå har tilbudet blitt gratis for de som er med i Kildens bedriftsidrettslag. Om du bare vil prøve en gang for å se om det er noe for deg, eller du har et korttidsengasjement og vil benytte deg av tilbudet mens du er i byen, bli medlem! Ta kontakt med Katarina Skogheim katarina.skogheim@kilden.com.

Pilates er særlig gunstig mot muskel og skjelettplager, man kan langt på vei forebygge de typiske skulder- og nakke-belastningene man utsetter kroppen for gjennom et daglig, repeterende bevegelsesmønster. Øvelsene virker også behandlende, ved at man oppøver større bevegelighet og styrke.

Vi holder til i Prøvesalen i 3. etasje, der er det stort, lyst og luftig og med speil på langveggen. Det er ideelle forhold å trene Pilates under, speilet gir et godt korrektiv underveis. Er du nybegynner og uten erfaring, er alltid de første timene i semesteret de viktigste å være med på, da går vi gjennom grunnprinsippene og alle får en lite repetisjon om holdning, pust og bekkenbunnens rolle for stabilitet og forankring av bevegelse.

Oppstart i september 2019

 

2 kommentarer om “Femilates på Kilden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s