Femilates på Kilden

Kilden sirkel

Er du ansatt på Kilden og medlem av KILBIL?

Velkommen til Pilatesklasse på tirsdager kl 15.00.

OPPSTART 8. JANUAR

 

Femilates har hatt klasser på Kilden siden 2008. Nå har tilbudet blitt gratis for de som er med i Kildens bedriftsidrettslag. Om du bare vil prøve en gang for å se om det er noe for deg, eller du har et korttidsengasjement og vil benytte deg av tilbudet mens du er i byen, bli medlem! Ta kontakt med Heidi Trædal på 411 90 776.

Pilates er særlig gunstig mot muskel og skjelettplager, man kan langt på vei forebygge de typiske skulder- og nakke-belastningene man utsetter kroppen for gjennom et daglig, repeterende bevegelsesmønster. Øvelsene virker også behandlende, ved at man oppøver større bevegelighet og styrke.

Vi holder til i Prøvesalen i 3. etasje, der er det stort, lyst og luftig og med speil på langveggen. Det er ideelle forhold å trene Pilates under, speilet gir et godt korrektiv underveis. Er du nybegynner og uten erfaring, er alltid de første timene i semesteret de viktigste å være med på, da går vi gjennom grunnprinsippene og alle får en lite repetisjon om holdning, pust og bekkenbunnens rolle for stabilitet og forankring av bevegelse.

OPPSTART 28. august 2018

 

2 kommentarer om “Femilates på Kilden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s