Femilates SPST Kristiansand SSHF

Er du ansatt på SSHF, kjenner du kanskje til at det er muligheter for å trene Pilates i tilknytning til arbeidstiden? Onsdager kl 15.40 er det Pilates i lokalene til SPST-posten. Om du skulle ønske mer informasjon om hva Pilates er, kan du kontakte Heidi eller sende meg en mail.

Oppstart onsdag 26. august kl 15.40.

Har du spørsmål om kurset eller lurer på om Pilates er noe for deg, ring  eller sms til 41 28 46 26. Kunder som fikk avbrutt kurset i vår, får et eget tilbud.

Hva trenger du ta med? Du trenger egen matte, ha på myke klær men trenger ikke sko. Er du helt ukjent med Pilatesmetoden, er dette rett tid å starte på. De aller fleste påmeldte er nybegynnere. I løpet av de første gangene får en god innføring i/repetisjon av de grunnleggende prinsippene ved metoden og jeg lover: Du blir garantert smidigere, sterkere og ikke minst, tryggere på kroppen din.

Meld deg på til en ukentlig økt som gir deg økt bevegelighet, bedre styrke og balanse og en bedre holdning. Trener du Pilates regelmessig og tar grunnprinsippene til deg, får du synlige og varige endringer!

Pga Covid 19-restriksjoner må man ta med sin egen matte og selv ta forhåndsregler ved mistanke om sykdom. Det er begrenset antall plasser.